OVE.ro

Prostia omeneasca - ora 19:00

Nov 09, 2019 at 19:00 Cinema Dacia Cluj
There are no available tickets

Spectacolul "Prostia omenească" redă într-un mod autentic și pe înțelesul copiilor, celebra poveste a lui Ion Creangă. Este plin de umor, atât pentru copii, cât și pentru adulți și are o povață de ținut minte o viață- că inteligența este una dintre puținele trăsături sau daruri pe care le are omul din naștere, dar care trebuie și cultivată, povara prostiei fiind una dintre cele mai greu de dus.

După ce nevasta și soacra încep să plângă că va muri copilul în urma unui accident, și anume ca îi va cădea drobul de sare în cap, ce îi rămâne sărmanului soț de făcut? Hotărăște să plece în lume, cu făgăduința că se va întoarce, dacă va întâlni în călătoria sa cel puțin un caz, care să întreacă prostia celor două femei cu care trebuie să se confrunte.

Haideți să facem cunoscute copiilor, poveștile românești, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru!

Distribuție: Ruxandra Bălașu, Celina Nițu, Alexandru Mandu

Spectacolul este o producție a unuia din cele mai îndrăgite teatre bucureștene, Teatrul Coquette și este organizat de echipa Un parinte mai bun în cadrul proiectului Caravana cu povești, un proiect care aduce în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru- pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată.