OVE.ro

Alba ca Zapada si cei sapte pitici

Sep 30, 2022 at 10:30 Sala Teatrului de Animatie Imaginario Randul E si J \ Bulevardul Independentei nr. 14
There are no available tickets

O poveste clasica, cunoscuta in lumea intreaga, este pusa in scena cu mult umor si muzica antrenanta. Copiii descopera pe parcursul spectacolului diferenta dintre rau si bine, invatand sa aprecieze legaturile de familie. Dragostea parintilor este nemarginita si trebuie apreciata la adevarata valoare de catre copii, mama vitrega fiind evident personajul negativ care genereaza conflictul.
Prietenia si mila sunt elemente de baza in scenele dintre Alba ca Zapada si Vanator sau cei sapte pitici, iar copiii vor invata ce sunt si cum se manifesta aceste sentimente (emotii) empatizand cu eroina principala. Ca in orice poveste clasica, dragostea invinge, iar rautatea nu ramane nepedepsita.
Constructia decorului ca si a celor 7 pitici este una desavarsita, care te captiveaza de la prima privire. Costumele sunt realizate astfel incat povestea sa te trimita in realitatea descrisa de autor.
Muzica este una originala, fiecare actor interpretandu-si propriul cantec, iar ilustratia muzicala, este de asemenea autentica, create special pentru a emotiona si sensibiliza.
Regia artistica, semnata de catre Gabriel Apostol este realizata astfel incat, fiecare personaj sa se decupeze pe caracterul si personalitatea fiecarui actor, dar care are trimitere direct in poveste.
Un spectacol in care timpul trece foarte repede, iar sfarsitul te face sa-ti doresti sa-l mai vezi iar si iar…..